Menu

A la carte

Voorgerechten

Carpaccio van rundvlees – € 18,00
Huisbereide garnaalkroketten – € 18,00
Scampi’s met venkel en ricard – VG € 14,00 / HG € 24,00

Hoofdgerechten

Vis & schaaldieren
Reuze gamba’s in kruidenboter – € 32,00
Zeetong puur natuur met hoeveboter – € Dagprijs
Koolvis met witte wijnsaus en julienne groenten – € 28,00

Mosselen – GOUDMERK
Mosselen natuur – € 25,00
Mosselen met witte wijn – € 27,00
Mosselen met room, look en witte wijn – € 28,00

Vleesgerechten
Ierse Agnus beef  (2pers) – € 34,00 p.p.
Filet pur – € 34,00

Sauzen naar keuze
Peperroom & champignonroom – € 3,50
Huisgeklopte bearnaise, truffel of blackwell – € 4,50

Desserts

Dame Blanche – € 9,00
Aardbeienfantasie – € 12,00
Sabayon met vers fruit en bolletje vanille-ijs – € 16,00