Afhaal Suggesties

Aangezien de restaurants de deuren opnieuw moeten sluiten, kan je bij ons de volgende menu zelf samen stellen en komen afhalen. Zo kan je toch nog genieten van smaakvolle wildgerechten!

Voorgerechten
Carpaccio van rundvlees – €  15,00
Scampi’s met venkel en ricard – € 16,00
Kingskrab – € 26,00

Hoofdgerechten
Filet Pur / peperroom saus – € 29,00
Agnus beef +/- 1 kg / samber-maas saus (2pers) – € 60,00
Hertenkalf / wildsaus – € 29,00
Kabeljauwhaasje / witte wijnsaus – € 25,00
Al deze gerechten zijn voorzien met warme groenten en verse kroketten

Desserts
Panna cotta framboise – € 4,50
Chocolademousse – € 4,50
Tiramisu – € 4,50


Bestellen voor vrijdag 18u00 – telefonische of via reservatie@hallehof.be
Afhalen mogelijk op zaterdag tussen 17u00 en 18u30
Betalen enkel mogelijk via contant, payconiq of overschrijving op voorhand BE84 7310 3675 2059.